Friday, July 19, 2019

US English Level 1 Freelancer Exam Questions and Answers

1. Nineteen is an ____ number.
  • strange 
  • odd
  • weird 
  • round
Answer : odd

2. ____I give an order, you should follow it!
  • In case of 
  • where
  • In case 
  • if
  • Because of
Answer : If

3.  Cedric was very——–.
  • erritated
  • irritated
  • iritated
  • earitated
  • irretated
Answer: irritated

4. —– not like you.
  • i’m
  • Am
  • i’re
  • I’m
  • we
Answer: I’m

5. A valley is a low ____ area.
  •   lyeing 
  •   lying 
  •   lie-ing 
  •   laying 
  •   lieing 
Answer : laying

6. You got yourself ____ this mess; get yourself out.
  •   for
  •   at
  •   from
  •   by
  •   into
Answer : into

8. You would —-better off in the other car.
  • never
  • become
  • have been
  • been
  • have
Answer: have been

9. It _____ matter if we stay another day.
  •   don't 
  •   not 
  •   isn't 
  •   won't 
  •   ain't 
Answer : won't

10. A statement should end with a ______.
  •   comma 
  •   question mark 
  •   period 
  •   exclamation mark 
  •   colon
Answer : period

11. She—– three apples.
  • have
  • got
  • is
  • on
  • has
Answer: got

12. We will ________ you to the house.
  •   after 
  •   come at 
  •   behind 
  •   follow 
  •   flow 
Answer : follow

13. At the edge of the trail there was a _____ cliff.
  •   sheared 
  •   sheerly 
  •   shear 
  •   sheerest 
  •   sheer 
Answer : sheer 

14.  —– there any time left?
  • How
  • Were
  • Is
  • is
  • What
Answer: Is

15. You should only take this drug if ____ prescribed by a doctor.
  •   they are 
  •   it 
  •   it's 
  •   when 
  •   its
Answer : it's

16. How—– money do you want to earn?
  • many
  • do
  • few
  • much
  • more
Answer: much

17. I try __ be friendly to my neighbors.
  •   too 
  •   always 
  •   and 
  •   for 
  •   to 
Answer : to

18. Your phone is over—-.
  • there
  • they’re
  • some
  • to
  • their
Answer: there

19. Buckingham ____ is a popular tourist attraction
  •   Palace 
  •   place 
  •   open 
  •   sure 
Answer : Palace 

20. The river is ______ here than I remember.
  •   most wide 
  •   the most wide 
  •   wide 
  •   widest 
  •   wider 
Answer : wider

21. John writes very _____.
  •  best
  •  better
  •  good
  •  much good
  •  well
Answer: well

22. Don't ever do that __________!
  •  hear
  •  not again
  •  again
  •  some more
  •  their
Answer: again

23. Most wines are made _________ grapes.
  •  as
  •  at
  •  into
  •  on
  •  from
Answer: from

24. Our visitor was from ___________.
  •  England
  •  england
  •  far
  •  scotland
  •  their
Answer: England

25. A/an ___________ is most commonly used to indicate a short pause.
  •  colon
  •  comma
  •  apostrophe
  •  period
  •  slash
Answer: comma

26. You _______ drink lots of water.
  •  ever
  •  make
  •  take
  •  will be
  •  should
Answer: should

27. I don't have __________ apples.
  •  any
  •  lots
  •  much
  •  every
  •  no
Answer: any

28. It __________ matter if we stay another day.
  •  ain't
  •  don't
  •  won't
  •  isn't
  •  not
Answer: won't

29. Does anyone ___________ the answer?
  •  found 
  •  has
  •  have known
  •  got
  •  know
Answer: know

30. Be sure you get to school _______ time.
  •  at
  •  by
  •  on
  •  when
  •  all
Answer: on


No comments:

Post a Comment

Popular Posts